Koorbegeleidingen

Het Promenade Orkest is in alle stijlen thuis en kan afhankelijk van uw wensen in elke bezetting geboekt worden


Opera, musical of oratorium, onze ervaren musici spelen alles van barok tot hedendaags, in samenstellingen van kamermuziekensemble tot volwaardig symfonieorkest.

Een orkestrepetitie kan plaatsvinden op een door u gekozen locatie maar tegen geringe meerkosten kunnen wij ook de grote zaal van Muziekschool Amsterdam Noord voor u reserveren. Een ruime en akoestisch zeer plezierige repetitieruimte aan de Alkmaarstraat 10 in Amsterdam waar parkeren gratis is.

Naast barok, machine en moderne pauken hebben wij ook bijna elk ander denkbaar slagwerkinstrument in bezit. Op verzoek kunnen wij tevens zorgen voor instrumentalisten als een gambist, klavecinist of organist.

Ons orkest heeft een uitgebreide muziekbibliotheek waar u kosteloos gebruik van kunt maken. Voor een overzicht klik hier. De strijkerspartijen zijn vooraf betekend waardoor vanaf de eerste repetitie efficiënt gewerkt kan worden.

Besluit u een offerte aan te vragen dan bieden wij u een uitkoopsom inclusief BTW en alle andere belastingen en premies klik hier. Ons orkest is bovendien in het bezit van een inhoudingsplichtigenverklaring waardoor u achteraf niet voor onaangename financiële verrassingen komt te staan.

We houden ons graag aan de Fair Practice Code en daarmee fair pay voor onze musici.