Stichting HPO

Wouter van den Broek

voorzitter

Na zijn studie aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam was Wouter van den Broek meer dan 27 jaar als hoboïst/althoboïst verbonden aan de Marinierskapel der Koninklijke Marine. Sinds zijn functioneel leeftijdsontslag is hij werkzaam bij de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, als ambtelijk secretaris van de medezeggenschap. Daarnaast is hij hobodocent aan de muziekschool Het Klooster in Woerden. Wouter is naast bestuurslid van Het Promenadeorkest actief in het bestuur van Stichting The Ramblers.


De bestuursleden


Achter de schermen zet het bestuur van Stichting Het Promenade Orkest zich in voor ons orkest

Eric Haas

penningmeester

Eric Haas studeerde Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit van Twente en specialiseerde zich in strategisch management en industriële marketing. Hij werkte zo’n 10 jaar in de financiële sector in diverse leidinggevende functies in binnen- en buitenland. Vanaf 2005 werkt hij als zelfstandig ondernemer aan vraagstukken met maatschappelijke betekenis, zoals de herbestemming van erfgoed, co-working, duurzaam bouwen en (lokale) voedseldistributie. Daarnaast is hij een verdienstelijk documentair fotograaf.
Als tenor zingt Eric in (project)koren en in kleinere settings. Eric is vader van een dochter (2019).

Martin Mollema

secretaris

Ik heb natuurkunde gestudeerd en werk tegenwoordig als docent aan een middelbare school. Al ruim 25 ben ik getrouwd met een violiste. Muziek is alleen al daardoor een constante factor in mijn dagelijks leven.
Mijn muzikale hart ligt bij kamermuziek en dan vooral strijkkwartetten. Ik draag het uitvoeren van muziek een warm hart toe. Bovendien vind ik dat de culturele kaalslag in Nederland te ver is doorgevoerd in de afgelopen jaren, daarom ben ik actief geworden als secretaris in het bestuur van het Promenade Orkest.